Салат з крабовими паличками і шинкою

Салат з крабовими паличками і шинкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Оригінальний за смаковими якостями легкий салатик, основним інгредієнтом якого є популярні крабові палички.

Інгредієнти

Крабові палички – 200 гр
Шинка – 200 гр
Огірок свіжий – 1 штука
Яйце – 2 штуки
Петрушка – за смаком
Сіль – за смаком
Майонез – 4 ст. ложки

Як приготувати Салат з крабовими паличками і шинкою

Господині, які люблять балувати своїх близьких смачними салатами, знають, що крабові палички – це вигідний і затребуваний інгредієнт. Крабові палички чудово поєднуються з різними продуктами. Класичним салатом з крабовими паличками є той, в якому присутня консервована кукурудза і відварений рис. Але є й інші, не менш цікаві рецепти салатів з крабовими паличками.

Наше кулінарне пропозиція – це салат з крабовими паличками і шинкою. Крім представлених інгредієнтів для страви нам знадобляться ще відварні курячі яйця, свіжий огірочок і петрушка. В якості заправки використовується майонез, але його можна замінити сметаною. Рецепт не представляє складності, тому з поставленої кулінарної завданням впораються навіть юні кулінари.

Покроковий рецепт

Отже, заздалегідь відварюємо для салату з крабовими паличками курячі яйця. Після варіння рекомендується поставити яйця в каструльці під холодну воду. Свіжий огірок і петрушку промиваємо. Порядок подрібнення інгредієнтів в салат не має значення, пропонуємо почати з крабових паличок. Витягаємо палички з упаковки. Вони повинні бути в размороженном стані. Перекладаємо палички на обробну дошку, подрібнюємо у формі шайбочок. Переправляємо подрібнені крабові палички в миску.

Наступний інгредієнт для салату – шинка. Сорт вибирайте на свій розсуд. У конкретному рецепті шинка – куряча. Нарізаємо шинку у формі соломки. Нарізку з шинки переправляємо в миску до крабовим паличкам.

Беремося за нарізку свіжого огірочка. Кожурку зрізати не рекомендується. Виняток становлять сорти огірочків, у яких шкірка гірчить. Свіжий огірок нарізаємо так само, як і шинку – соломкою.

Очищаємо відварні курячі яйця. Нарізаємо на обробній дошці яйця дрібними шматочками. Господиням На замітку: щоб при подрібненні відварні курячі яйця не кришилися, змочіть ніж холодною водою.

Всі необхідні інгредієнти для салату подрібнені, приправляємо їх за смаком сіллю і заправляємо будь майонезом.

Перемішуємо інгредієнти салату ложкою. Пробуємо на смак. Можна присмачити салатик ще і чорним меленим перцем.

Подаємо салат в загальній тарілці або перекладаємо його порційно в креманки. Подачу салату з крабовими паличками супроводжуємо гілочками свіжої петрушки (або іншої зелені).

Апетитний, смачний і простий у приготуванні салат з крабовими паличками і шинкою готовий! Приємної вам трапези!