Салат з крабовими паличками

Салат з крабовими паличками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Прийнято вважати, що будь-справжнє свято у російських людей не обходиться без салату “олів’є”, але до нього давно вже приєднався салат з крабовими паличками. Два цих салату воістину можна вважати головними на святковому столі. Історію цієї страви прослідкувати дуже складно, але є гіпотеза про те, що його дуже любив французький король.

Знавці так і називають салат в честь імені короля, але в простому народі його знають просто як “салат з крабовими паличками”. Звичайно, спочатку використовувалося справжнє, дороге і смачне м’ясо краба, але як тільки винайшли дешеве подобу цього ласощі – палички, крабове м’ясо стали використовувати лише гурмани і кухаря хороших ресторанів. Можливо, той смак до якого ми звикли, зовсім не схожий на улюблений салат французького короля, але від цього він не стає менш улюбленим і рідним. Салат з крабовими паличками ще багато років буде радувати гостей на святкових столах нашої країни.

Покроковий рецепт