Спочатку слід приготувати спеціальну заправку. Для цього перець чилі дрібно порізати.
Окремо перетерти в ступці листочки свіжої м’яти і листя коріандру. Потім отриману масу додати в посуд з заправкою.
Перемішати гарненько все, додати всі інгредієнти для заправки і перемішати ще раз. Відкласти заправку в бік.
Тепер готуємо сам салат.
Заздалегідь промити листя салату і повністю просушити. Відправити на велику тарілку або в салатник.
Авокадо і манго помити, видалити кісточки і шкірку. Порізати невеликими кубиками.
В окрему миску покласти відварені креветки. Сюди ж перекласти порізані раніше авокадо і манго.
Усі ці компоненти залити ароматною заправкою для салату і перемішати.
На тарілку з листям викласти приготований салат. Присипати дрібними травами (але це швидше для краси, ніж для смаку). Приготований салат з креветок з манго і авокадо подавати негайно до столу.