Охолоджену курячу грудку або філе відварюємо 30 хвилин в підсоленій воді. Остуджуємо, нарізаємо середніми шматочками і кладемо в миску.
Свіжі печериці очищаємо, кришимо і обсмажуємо на рослинному маслі разом з порізаною кубиками цибулею. Мариновані або заморожені печериці можна відразу відправляти на сковороду.
Куряче яйце відварити у воді, в яку додано багато солі (1-1,5 ст. л.). Сіль запобіжить потріскування шкаралупи. Вони повинні бути зварені круто. Остуджуємо і очищаємо. Нарізаємо на дрібні кубики.
Всі підготовлені інгредієнти з’єднуємо з курячим філе. Солимо і заправляємо майонезом.
Ретельно перемішуємо салат виделкою і залишаємо для просочення на кілька хвилин.
Подаємо готовий салат з куркою і печерицями до столу.