Салат з куркою, квасолею і сухариками

Салат з куркою, квасолею і сухариками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Відварене куряче м’ясо для салату перекладаємо на обробну дошку і нарізаємо у формі невеликих за розміром кубиків. Перекладаємо нарізку в миску.

Твердий сир подрібнюємо на крупній тертці. Сирну стружку додаємо до курячого м’яса.

Червону консервовану квасолю спочатку відкидаємо на сито, щоб злити сік. Трохи промиваємо квасолю під холодною водою. Перекладаємо квасолю до інгредієнтів в миску.

Додаємо сухарики.

Заправляємо інгредієнти салату майонезом. За смаком приправляємо їх меленим перцем. Перемішуємо.

Апетитний салат з куркою, квасолею і сухариками відразу ж подаємо до столу. Приємної трапези!