Салат з курячими ніжками, болгарським перцем і корейською морквою

Салат з курячими ніжками, болгарським перцем і корейською морквою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Курячі ніжки помити, зняти шкіру, викласти в скляне блюдо для запікання.

Тепер потрібно приготувати маринад. Для цього змішуємо соєвий соус, сметану, гірчицю.

Ретельно перемішати, щоб кожна ніжка була добре промазала соусом. Додати суміш перців, приправити кропом. Для кращої просочення залишити на 30 хвилин при кімнатній температурі.

Ніжки запікати в духовці 35 хвилин до золотистої скоринки, при наявності функції “гриль” потримати ще 10 хвилин до запікання.

Тим часом нарізати болгарський перець почистити від насіння, промити і нарізати соломкою. Два інших порізати навпіл, очистити від насіння і відкласти.

Потім додати корейську моркву, попередньо злити рідину з допомогою сита.

Готові курячі ніжки розділити на великі волокна і додати до перцю і моркви. Змастити майонезом. Добре перемішати до однорідної маси. Додати сіль за смаком.

Оригінально подавати в половинках болгарського перцю.
Приємного апетиту!