Дуже цікаве і ситне поєднання в цьому салаті: макарони і риба. Салат виходить смачним і запам’ятовуючим.
Потрібно:
– по 300 г риби, макаронів (краще підійдуть ріжки або черепашки);
– чотири кисло-солодких яблук;
– луковичка;
– майонез, перець з сіллю.
Приготування:
1. Макарони заздалегідь відварюють, відставляють убік. Яблука очищають, ріжуть кубиками.
2. Рибку беруть будь-яку, але вже копчену. Ріжуть кубиками і змішують з готовими макаронами і яблуками.
3. Цибулинку очищають, дрібно шаткують, відправляють в салат і заправляють його класичним майонезом.
Солять і перчать салат безпосередньо перед подачею за смаком. Можна подати і як закуску, і як ситний перекус.