Морква – 1 шт. | |
Яйце – 1 шт. | |
Сир – 60 г | |
Часник – 3 зубчики | |
Сіль, перець – за смаком | |
Сметана – 3 ложки |
Як приготувати Салат з моркви з яйцем і сиром
Салат з моркви – це вітамінний заряд. Сама морква багата вітамінами і мікроелементами, інші інгредієнти додають корисності страви. Процес приготування і зовсім може зайняти кілька хвилин при наявності кухонного комбайна, але і вручну його робити зовсім недовго. Для більшої насиченості смаку можна використовувати асорті з сиру. Взяти твердий “Пармезан” і потерти його на дрібній тертці, це додасть салату приємний солонуватий сирний присмак. А додавання, наприклад, “Камамбера” додасть гостроти та пікантності.