Салат з морської капусти, кореня селери, редиски і смаженої свинини
Інгредієнти
Морська капуста – 300 гр. | |
Корінь селери – 1 шт. | |
Редиска – 7 шт. | |
М’якоть свинини – 300 гр. | |
Рослинне масло – для заправки |
Оригінальний рецепт салату з морської капусти, редиски, кореня селери і скибочок підсмаженої свинини. Смачний і корисний салат на кожен день
Покроковий рецепт
1. М’якоть свинини порізати скибочками і обсмажити на олії до рум’яної скоринки.
2. Морську капусту замаринувати в суміші води і оцту, якщо вона у вас натуральна. У мене була саме така. Якщо у вас вже маринована, тоді цей крок можна пропустити.
3. Корінь селери, помити, очистити і натерти на крупній тертці.
4. Редиску промити і також натерти на крупній тертці.
5. Всі інгредієнти, крім м’яса змішати в каструлі. Салат розкласти по тарілках, а по колу красиво розкласти скибочки свинини.