Салат з оселедцем і руколою під зеленим цибульним соусом

Салат з оселедцем і руколою під зеленим цибульним соусом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Оселедець під шубою звикли бачити у ролі закуски. І, звичайно, якщо ми говоримо про рецепти з оселедця, то найчастіше маємо на увазі про «оселедця під шубою» або «оселедця з картоплею і цибулею». Але можна і пофантазувати… наприклад, до оселедця, з усіх видів салату чудово підійде рукола – її злегка перцевий аромат і смак стануть хорошим фоном до риби. А на додаток у даному рецепті – запашне оливкова олія, насіння соняшнику, сухарики із чорного хліба. Всі інгредієнти настільки поєднуються, і обіграють звичний сюжет російської кухні. В даному випадку головне не переборщити – використовувати не більше 5 яскравих смаків.
Інгредієнти розраховані на 2-3-х чоловік.

Покроковий рецепт