Швидкий рибний салат з оселедця, солоного огірочка і яблука. Подається із смаженою картоплею.
Покроковий рецепт
Приготувати салат з оселедця.
Спочатку нарізати рибне філе невеликими кубиками. Таким же розміром нарізати огірочки. Яблуко очистити від шкірки і серцевини, нарізати кубиками.
Посолити порізані продукти (не пересолити, т. к. оселедчик і так солона). Додати чорний мелений перець, олію, перемішати. Залишити маринуватися.
Приготувати картоплю.
Картоплю відварити в киплячій солоній воді протягом 20 хвилин. Злити воду, остудити, почистити, нарізати тонкими скибочками.
Цибулю почистити, дрібненько порізати. Бекон порізати маленькими шматочками.
Розігріти сковороду, обсмажити цибулю до золотистого кольору, а бекон до хрусткої скоринки. Закинути сюди ж кільця картоплі і смажити до рум’яності. Приправити все сіллю і чорним перцем за смаком.
Смажену картоплю з салатом з оселедця подавати до столу. Приємного апетиту!