Салат з оселедця з болгарським перцем і корнішонами

Салат з оселедця з болгарським перцем і корнішонами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Салат з слабосоленої оселедця з болгарським перцем і солоними огірками – дуже смачна страва, прекрасна закуска. На святковому столі виглядає дуже яскраво!

Покроковий рецепт

Оселедці розпорюють черевце, видаляють нутрощі, зіскрібаючи так само всередині чорну плівку. Видаляють плавники, відрізають хвіст. Відрізають голову, видаляють хребет. Отримане філе оглядають на наявність в ньому кісточок. Якщо такі є, видаляють.

Рибне філе нарізають невеликими шматочками, перекладають в миску.

Солоні огірки (бажано брати невеликі, корнішони) нарізають дрібненько. Червоний цибулю обчищають і нарізають півкільцями.

Болгарський перець (я взяла різних кольорів) миють, видаляють плодоніжку з насінням і нарізають соломкою.

Петрушку і кріп промивають, обсушують і дрібненько ріжуть. Рослинне масло наливають в склянку, засипають рубану зелень і перемішують.

Тепер всі овочі перекладають у тарілку з оселедцем. Додають листя салату, порвані руками. Заправляють масляною сумішшю з зеленню, перемішують. Прибираємо салат в холодильник.

Викладають салат з оселедця в красиву тарілку. Подають до столу страву холодним. Приємного апетиту!