Салат з маша користується популярністю у людей, які стежать за своїм здоров’ям.

Інгредієнти
| Маш – 20 грам | |
| Помідори – 4 штуки | |
| Болгарський перець – 1 штука | |
| Соус песто – 1 чайна ложка | |
| Бальзамічний оцет – за смаком | |
| Оливкова олія – за смаком |
Маш – дуже відомий в арабських країнах вигляд бобової культури. Він багатий білком, і за складом майже замінює м’ясо в раціоні. Велику користь організму принесуть пророщені плоди. Салат корисно їсти на вечерю. З такою стравою добре поєднуються овочі і сирні продукти.
Покроковий рецепт


Маш промити і замочити на ніч. Води необхідно налити так, щоб вона покривала насіння. Щоб швидше проросли зерна, їх можна поставити в більш тепле місце.

На наступний день необхідно злити воду і просушити маш.


Помити помідори і болгарський перець.
Помідори нарізати на 6 частин, а перець нарізати дрібною соломкою.




Додати в салат, соус песто, збризнути бальзамічним оцтом.
Заправити оливковою олією. Ретельно перемішати, при необхідності, посолити.
Вживати тільки в свіжому вигляді.
