Салат з маша користується популярністю у людей, які стежать за своїм здоров’ям.
Інгредієнти
Маш – 20 грам | |
Помідори – 4 штуки | |
Болгарський перець – 1 штука | |
Соус песто – 1 чайна ложка | |
Бальзамічний оцет – за смаком | |
Оливкова олія – за смаком |
Маш – дуже відомий в арабських країнах вигляд бобової культури. Він багатий білком, і за складом майже замінює м’ясо в раціоні. Велику користь організму принесуть пророщені плоди. Салат корисно їсти на вечерю. З такою стравою добре поєднуються овочі і сирні продукти.
Покроковий рецепт
Маш промити і замочити на ніч. Води необхідно налити так, щоб вона покривала насіння. Щоб швидше проросли зерна, їх можна поставити в більш тепле місце.
На наступний день необхідно злити воду і просушити маш.
Помити помідори і болгарський перець.
Помідори нарізати на 6 частин, а перець нарізати дрібною соломкою.
Додати в салат, соус песто, збризнути бальзамічним оцтом.
Заправити оливковою олією. Ретельно перемішати, при необхідності, посолити.
Вживати тільки в свіжому вигляді.