Всі ми знаємо, що печінка має дуже специфічний смак і вона дуже корисна, але якщо її поєднати з морквою по-корейських, то виходить дуже незвичайний і смачний салат.
Покроковий рецепт
1. Підготуємо всі продукти.
2. Печінка добре промити, очистити від жилок. Відварити або краще обсмажити з цибулею, так буде ситніше.
3. Відварити яйця. Дати їм охолонути.
4. 1 шар – морква по – корейськи і зверху поливаємо майонезом.
5. 2 шар – обсмажені печінку з цибулею, нарізані соломкою або можна просто перемолоти на блендері, зверху майонез і посолити.
6. 3 шар – сир твердий, натерти на крупній тертці і полити майонезом.
7. 4 шар – яйця, відокремити білки від жовтків, спочатку натерти на крупній тертці білки, потім жовтки і зверху прикрасити майонезом. Святковий салат готовий! Приємного апетиту!