Салат з пекінської капусти, крабових паличок, кукурудзи і сулугуні

Салат з пекінської капусти, крабових паличок, кукурудзи і сулугуні – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Яскравий за смаковими враженнями, яскравої колірної гами від салатовою капусти, жовтої кукурудзи і червоних вкраплень крабових паличок.

Покроковий рецепт

1. Пекінську капусту помити, обсушити і тонко нарізати смужками.

2. Крабові палички нарізати великими кубиками.

3. Яйця зварити круто. Остудити, очистити від шкаралупи і нарізати кубиками.

4. Сир сулугуні порізати на кубики.

5. Всі нарізані інгредієнти скласти в каструлю. Додати консервовану кукурудзу.


6. Заправити майонезом.