В якості заправки можна використовувати будь-які соуси, спеції і масла.
Інгредієнти
яйця – 2-3 шт. | |
пекінська капуста 0.5 качана (400 гр.) | |
копчене м’ясо – 250 гр. | |
часник – 3 зубки | |
сіль, перець, спеції – за смаком | |
масло рослинне – 3-4 ст. л. |
Пекінська або як ще називають китайська капуста полюбилася мені набагато більше для використання її в салатах, ніж белокачаная. Відрізняється ніжним смаком, простотою нарізки і безотходностью. Поєднується практично з усіма овочами, м’ясними або бобовими продуктами і різними заправками. Ось і я приготувала на швидку руку салат з того, що було в холодильнику, смак здивував і порадував.
Покроковий рецепт
Відварити яйця круто, капусту нарізати у довільній формі, але не дуже дрібно.
М’ясо копчене нарізати соломкою і відправити в тарілку до капусти. М’ясо у мене свиняче, можна взяти і курячу грудку, головне, щоб не було прошарків жиру або сала.
Яйця очистити, нарізати півкільцями.
Видавити часник або натерти на дрібній тертці, додати сіль, перець і спеції, заправити маслом і акуратно перемішати, щоб не перетворити все в кашу.
Замінить повноцінний вечерю або стане доповненням до гарніру.
Приємного апетиту!