Ми змішаємо перловку з овочами і кубиками твердого сиру, овочі можна міняти на ті, які більше подобаються або опинилися під рукою
Інгредієнти
Перлова крупа – 240 гр | |
Стручкова квасоля – 100 гр | |
Брокколі – 350 гр | |
Помідори черрі – 350 гр | |
Твердий сир – 300 гр | |
Цедра лимона – 1 шт | |
Оливкова олія – За смаком | |
Сіль – За смаком | |
Базилік – 5 листків |
Річний середземноморський рецепт – дуже яскравий і свіжий, відмінно підійде для пляжу або пікніка
Покроковий рецепт
Перловку промити, поставити каструлю на вогонь, додати сіль, коли закипить додати крупу і варити згідно інструкції на упаковці (зазвичай 20-25 хвилин)
Тим часом помідори вимити і розрізати навпіл
Нарізати сир кубиками, помідори і сир покласти в глибоку салатницю
Моєму квасоля, відрізаємо краю і ріжемо кожну на кілька частин
Моєму брокколі, відрізаємо тверді частини і ріжемо на шматочки середнього розміру
В окремих каструлях відварити квасолю і брокколі за кілька хвилин – вони повинні залишитися хрустким
Коли перловка буде готова – промити під холодною водою і з’єднати з помідорами і сиром
Остудити овочі і додати в салат
Потерти цедру лимона, відрегулювати сіль
Додаємо базилік (можна також м’яту), заправляємо оливковою олією і салат готовий! Приємного апетиту