Ми змішаємо перловку з овочами і кубиками твердого сиру, овочі можна міняти на ті, які більше подобаються або опинилися під рукою

Інгредієнти
| Перлова крупа – 240 гр | |
| Стручкова квасоля – 100 гр | |
| Брокколі – 350 гр | |
| Помідори черрі – 350 гр | |
| Твердий сир – 300 гр | |
| Цедра лимона – 1 шт | |
| Оливкова олія – За смаком | |
| Сіль – За смаком | |
| Базилік – 5 листків |
Річний середземноморський рецепт – дуже яскравий і свіжий, відмінно підійде для пляжу або пікніка
Покроковий рецепт

Перловку промити, поставити каструлю на вогонь, додати сіль, коли закипить додати крупу і варити згідно інструкції на упаковці (зазвичай 20-25 хвилин)

Тим часом помідори вимити і розрізати навпіл


Нарізати сир кубиками, помідори і сир покласти в глибоку салатницю

Моєму квасоля, відрізаємо краю і ріжемо кожну на кілька частин

Моєму брокколі, відрізаємо тверді частини і ріжемо на шматочки середнього розміру


В окремих каструлях відварити квасолю і брокколі за кілька хвилин – вони повинні залишитися хрустким


Коли перловка буде готова – промити під холодною водою і з’єднати з помідорами і сиром

Остудити овочі і додати в салат

Потерти цедру лимона, відрегулювати сіль


Додаємо базилік (можна також м’яту), заправляємо оливковою олією і салат готовий! Приємного апетиту
