Моєму помідори і крупно нарізаємо.
У перців вирізаємо серцевину, миємо й нарізаємо. Краще використовувати два або три види перцю, щоб салатик вийшов барвистим і апетитним.
Цибулю краще брати фіолетовий, він корисніший і красивіше виглядає в салаті. Чистимо, миємо й ріжемо дуже дрібненько, щоб він не перебивав смак всіх інгредієнтів. Часник чистимо і через часникодавку давимо в салат.
Огірки миємо, пробуємо шкірку, якщо гірчить, то краще почистити, якщо немає, то можна з нею додавати в салат. Ріжемо приблизно так само як і помідори. Відправляємо в миску.
Додаємо оливкову олію, можна замінити рослинним. Додаємо ложку лимонного соку і соєвого соусу. Перемішуємо салат, додаємо дрібно порізану зелень. Подаємо до столу!