Відсвяткуйте кінець сезону осені цим чудовим салатом. Я пропоную приготувати його з копченої курки і яблук.
Покроковий рецепт
Готове м’ясо копченої курячої грудки ріжуть тоненькими скибочками.
Яблука миють, обчищають, видаляють серцевину, нарізують скибочками. Сорт яблука я використовую – Гренні Сміт. Якщо використовуєте інший сорт, використовуйте тільки зелене яблуко, кисле.
Бекон нарізати на маленькі шматочки і обсмажують до золотистого кольору, потім відкидають на паперовий рушник, щоб стік жир.
Цибулю очистити і дуже дрібно ріжуть. Горішки дрібно рубають. Шпинат промивають і обсушують.
Тепер готують заправку. Змішують всі інгредієнти, що залишилися.
Всі підготовлені та оброблені продукти закидають в глибоку чашку і заправляють, перемішують. За смаком солять і подають до столу. Приємного апетиту!