150 грамів сирого лосося;одне авокадо;сік лайма;2 грами імбиру;2 грами васабі; зелень.
Інгредієнти
сирого лосося або сьомги – 150 гр | |
авокадо – 1 шт. | |
сік лайма – 1/4 плода | |
імбир – 2 гр | |
васабі – 2 гр | |
зелень – для прикраси |
Для того щоб зберегти всі корисні властивості риби, її рекомендується їсти в сирому вигляді. Але, на жаль, для європейської раси такий підхід не зовсім безпечний. Так як саме в сирій рибі багато шкідливих бактерій. Представлене блюдо виключає можливість потрапляння шкідливих і небезпечних речовин в організм. Як це відбувається дізнайтеся з нашого рецепта.
Покроковий рецепт
1. Авокадо очистіть, видаліть кісточку і наріжте дрібними шматочками (можна розім’яти виделкою, якщо спілий авокадо).
2. Сиру рибу наріжте невеликими кубиками.
3. Лайм пропустіть через цитрус-прес, вичавіть сік.
4. Імбир дрібно нарубаєте.
5. Рибу заправте імбиром і васабі.
6. На тарілці розкладіть кондитерське кільце. Викладіть спочатку шар авокадо, потім шар червоної риби. Заправте блюдо соком лайма. Прикрасьте гілочками салату корн або іншою зеленню.