Абсолютно раптово відкрила для себе дуже смачний дієтичний пісний салат з сочевицею, спаржею і козячим сиром.
Покроковий рецепт
Відваріть сочевицю в киплячій підсоленій воді протягом 15-20 хвилин. Злийте зайву воду.
Спаржу очистіть, видаліть жорсткі пагони, наріжте по косою, відваріть в киплячій солоній воді протягом 5 хвилин. Злийте воду, відкладіть в сторону.
Помийте цибуля шалот і салатовий зелений цибулька, обсушити і дрібно поріжте.
Приготуйте заправку. Змішайте разом оцет, гірчицю і мед. Приправте сіллю і чорним меленим перцем. Додайте оливкову чи рослинну олію, добре перемішайте.
Змішайте разом сочевицю, цибулю-шалот, салатовий зелений лук і спаржу. Додайте в салат приготовану заправку, перемішайте. Посипте козячим сиром і подавайте до столу. Приємного апетиту!