Ставимо відварювати яйця. Відварюємо їх в круту, після заливаємо холодною водою. Чистимо яйця від шкаралупи і ріжемо на кубики дрібного розміру.
Сьомгу так само нарізаємо кубиками, і збризкуємо їх лимонним соком.
Моєму нашу зелень, обсушуємо ( можна на газеті або рушник) і дрібно ріжемо.
Беремо наш шматочок твердого сиру і трьом його на дрібній тертці.
Приготування страву промазуємо дно маслом, викладаємо яйця і змащуємо майонезом ( тонкий шар).
Приступаємо до другого шару для цього викладаємо нашу сьомгу і змащуємо не великим шаром майонезу.
Третій шар буде складатися з нашого кропу і малого шару майонезу.
Фінальний шар робиться з натертого сиру. Укладаємо наш сир зверху нарізаного кропу і робимо майонезну сітку.
Можна прикрасити салат зверху шматочками риби.
Приємного апетиту.