Салат з судака і апельсинів

Салат з судака і апельсинів – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Салат з судака і апельсинів

Для приготування салату краще відразу брати філе судака, щоб не витрачати час на оброблення риби. Готується страва з апельсинами, за рахунок чого воно і виходить дуже цікавим і навіть трохи пікантним.

Потрібно:

– 300 г риби;
– два апельсина;
– цибулина;
– листовий салат, петрушка, фісташки, масло (беруть оливкова), перець з сіллю.

Приготування:

1. Апельсини промивають, очищають, ділять на часточки і ріжуть невеликими шматочками. Далі очищають цибулинку, ріжуть кружальцями. Салат промивають, ділять на листя і ними викладають сервірувальне блюдо.
2. Фісташки рубають досить дрібно. Петрушку нарізають. Рибку відварюють до готовності, ріжуть шматочками і змішують з апельсинами, додають цибулю.
3. Заправляють олією, перчать і солять або використовують улюблені спеції. Потім салатну масу перекладають на листовий салат посипають рясно фісташками.

Подавати такий цікавий салатик можна відразу. При бажанні апельсини замінюються грейпфрутами. Салат виходить досить дієтичним.