Салат з тунця з редисом і яйцями

Салат з тунця з редисом і яйцями – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Покладіть яйця в каструлю з водою і зваріть круто. Поки яйця варяться, злийте рідину з банки з тунцем і викладіть його в миску. Наріжте дрібно селера, зелена цибуля, редиска кружечками. Остудіть яйця, почистіть і розріжте навпіл (якщо не великі) або на 4 частини.

Листя салату гарненько промийте і обсушіть на паперовому рушнику. Потім викладіть на дно великої миски (або на 2 миски, якщо салат порційний).

В окремій мисці змішайте тунець, редис, селера. Заправте оливковою олією, посоліть за смаком. Перекладіть все в миску до листочками салату. Додайте порізані яйця. Присипте чорним молоти перцем. Приємного апетиту!