Помідори черрі – 200 г | |
Болгарський перець – 1 шт. | |
Яловичина відварна – 300 г | |
Зелень (кріп і петрушка) – невеликий пучок | |
Цибуля ріпчаста – 1 невелика головка | |
Сіль – за смаком | |
Чорний мелений перець – за смаком | |
Льняне масло (або оливкова) – 50 г |
Салат з яловичини з перцем і черрі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.
Помідори черрі – 200 г | |
Болгарський перець – 1 шт. | |
Яловичина відварна – 300 г | |
Зелень (кріп і петрушка) – невеликий пучок | |
Цибуля ріпчаста – 1 невелика головка | |
Сіль – за смаком | |
Чорний мелений перець – за смаком | |
Льняне масло (або оливкова) – 50 г |