Отже, підготуємо інгредієнти згідно зі списком…
Яловичину нарізаємо нетовстими пластинками, потім ріжемо брусочками (розмір може бути будь-яким, щоб зручно було їсти).
Перець промиваємо , видаляємо плодоніжки і насіння. Нарізаємо овоч брусочками (я намагаюся нарізати приблизно того ж розміру, що і мяско).
Моєму помідори черрі, ріжемо навпіл. Помиту і осушену зелень дрібно рубаємо. Ріпчасту цибулю очищаємо, нарізаємо півкільцями.
Тепер беремо глибоку чашку і всі підготовлені продукти перекладаємо в неї. Додаємо лляна (але модно і оливкова олія. За смаком солимо і перчимо.
Перемішуємо овочевий салат з яловичиною і подаємо до столу. Приємного апетиту!