Салат з яловичини з перцем і черрі

Салат з яловичини з перцем і черрі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Отже, підготуємо інгредієнти згідно зі списком…

Яловичину нарізаємо нетовстими пластинками, потім ріжемо брусочками (розмір може бути будь-яким, щоб зручно було їсти).

Перець промиваємо , видаляємо плодоніжки і насіння. Нарізаємо овоч брусочками (я намагаюся нарізати приблизно того ж розміру, що і мяско).

Моєму помідори черрі, ріжемо навпіл. Помиту і осушену зелень дрібно рубаємо. Ріпчасту цибулю очищаємо, нарізаємо півкільцями.

Тепер беремо глибоку чашку і всі підготовлені продукти перекладаємо в неї. Додаємо лляна (але модно і оливкова олія. За смаком солимо і перчимо.

Перемішуємо овочевий салат з яловичиною і подаємо до столу. Приємного апетиту!