Сало по-українськи (варене)

Сало по-українськи (варене) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Сало виходить м’яке, ароматне, дуже смачно.

Інгредієнти

сало – 1кг
часник – 1головка
гілочки вишні – 7шт
перець – 1стол.лож
паприка – 1пачка

Як приготувати Сало по-українськи (варене)

Сало по-українськи дуже смачне, пікантне, ароматне. Я його готую для всієї сім’ї, всі його дуже люблять. Для того що приготувати сало на згодиться цибулиння, гілочки вишні, сіль, спеції і часник. для початку ми готуємо в каструлі подушечку з гілочок і цибулиння, далі кладемо на подушечку перець горошок.

Беремо купуємо свіже сало, чистимо гарненько шкірку і ріжемо на частини. викладаємо сало на подушечку і солимо так щоб сало було потрібної солоності, наливаємо склянку води і ставимо варитися на повільному вогні до тих пір, як вивариться вся вода. Через потрібний час дістаємо варене на пару сало і викладаємо на піднос. Поки сало гаряче нам потрібно його швиденько замаринувати. Для цього ми чистимо часник і видавлюємо на кожен шматочок і гарненько натираємо сало з часником, далі посипаємо зверху меленим чорним перцем і паприкою.

Тепер потрібно залишити сало маринуватися при кімнатній температурі протягом години щоб воно добре просочилося заправкою. Через годину можна поставити в морозилку на пів години або в холодильник на годину, щоб сало було легко нарізати. Приємного апетиту друзі

Покроковий рецепт

Готуємо наші інгредієнти.

Викладаємо в каструлю подушку і вишневих гілок.

Викладаємо цибулиння

Зверху кладемо сало і присипаємо горошком, солимо і наливаємо склянку води.

Варимо сало на повільному вогні.

Дістаємо і викладаємо на тарілку.

Натираємо сало з часником, посипаємо чорним перцем і паприкою.

Готове сало остудити і прибрати в холодильник на кілька годин.