Сало виходить м’яке, ароматне, дуже смачно.
Інгредієнти
сало – 1кг | |
часник – 1головка | |
гілочки вишні – 7шт | |
перець – 1стол.лож | |
паприка – 1пачка |
Сало по-українськи дуже смачне, пікантне, ароматне. Я його готую для всієї сім’ї, всі його дуже люблять. Для того що приготувати сало на згодиться цибулиння, гілочки вишні, сіль, спеції і часник. для початку ми готуємо в каструлі подушечку з гілочок і цибулиння, далі кладемо на подушечку перець горошок.
Беремо купуємо свіже сало, чистимо гарненько шкірку і ріжемо на частини. викладаємо сало на подушечку і солимо так щоб сало було потрібної солоності, наливаємо склянку води і ставимо варитися на повільному вогні до тих пір, як вивариться вся вода. Через потрібний час дістаємо варене на пару сало і викладаємо на піднос. Поки сало гаряче нам потрібно його швиденько замаринувати. Для цього ми чистимо часник і видавлюємо на кожен шматочок і гарненько натираємо сало з часником, далі посипаємо зверху меленим чорним перцем і паприкою.
Тепер потрібно залишити сало маринуватися при кімнатній температурі протягом години щоб воно добре просочилося заправкою. Через годину можна поставити в морозилку на пів години або в холодильник на годину, щоб сало було легко нарізати. Приємного апетиту друзі
Покроковий рецепт
Готуємо наші інгредієнти.
Викладаємо в каструлю подушку і вишневих гілок.
Викладаємо цибулиння
Зверху кладемо сало і присипаємо горошком, солимо і наливаємо склянку води.
Варимо сало на повільному вогні.
Дістаємо і викладаємо на тарілку.
Натираємо сало з часником, посипаємо чорним перцем і паприкою.
Готове сало остудити і прибрати в холодильник на кілька годин.