Секрети готування пишних оладок на кефірі

Секрети готування пишних оладок на кефірі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Приступаємо до готування.

Заздалегідь дістаємо продукти з холодильника і даємо їм зігрітися. Кефір краще використовувати не ранній свіжості, це дозволить отримати оладки більш пишними.

У чашку розбиваємо яйця, збиваючи вінчиком, відразу додаємо сіль і цукор.


Далі переливаємо теплий кефір і соду, а так само після перемішування, додаємо рослинне масло.

Починаємо просіваючи додавати борошно в малих кількостях і збивати віночком, щоб не отримати грудочок.

Звертаємо увагу, що отримали тісто, воно повинно бути дуже густим, при необхідності додати ще борошна.


Залишити отримала масу на 30 хвилин, для того щоб відбулося гасіння кефіру і соди. В кінці ви помітите, що на тесті утворилося багато бульбашок, отже можна починати смажити.

Розігрів сковорідку, починаємо викладати ложкою тісто і смажити при невеликому вогні.

Готові оладки, порадуйте сім’ю чудовим сніданком.