Родзинки і курагу залити окропом на 5 хвилин. Білий хліб порізати кубиками.
Залити хліб кефіром, вбити яйця, додати цукор(5 ст. л.), сіль і ванілін. Перемішати і залишити на 10 хвилин.
Додати до тесту родзинки, курагу і нарізані шматочками яблука.
Форму змастити маслом і щедро посипати панірувальними сухарями. Викласти тісто, розрівняти, зверху посипати сухарями і 1 ст. л. цукру.
Розкласти поверх пирога шматочки вершкового масла і відправити форму в духовку. Випікати пиріг при температурі 180°с протягом 25 хвилин.
Ось такий соковитий золотистий красень у нас вийшов! Його потрібно злегка остудити і можна їсти. Приємного апетиту!