Чудовий рецепт приготування сендвіча з тунцем.
Інгредієнти
тунець консервований – 350 г | |
майонез – 1/2 чашки | |
цибуля червоний – 1/2 головки маленький | |
селера – 1 ст. ложка | |
петрушка – 2 ст. ложки | |
сіль – за смаком | |
чорний перець – за смаком | |
листя салату – кілька | |
хліб – 3-4 шматка |
Як приготувати Сендвіч з салатом з тунця
Це швидкий і простий рецепт для сніданку або ланчу.
Покроковий рецепт
Наріжте кубиками тунець, додайте селеру, дрібно нарізану петрушку і нарізаний лук, і перемішайте. Додайте домашній майонез.
Приправити за смаком морською сіллю і товченим перцем. Можна подавати як є, або з листям салату на хлібі з пророслих зерен.