Чудовий рецепт приготування сендвіча з тунцем.

Інгредієнти
| тунець консервований – 350 г | |
| майонез – 1/2 чашки | |
| цибуля червоний – 1/2 головки маленький | |
| селера – 1 ст. ложка | |
| петрушка – 2 ст. ложки | |
| сіль – за смаком | |
| чорний перець – за смаком | |
| листя салату – кілька | |
| хліб – 3-4 шматка |
Як приготувати Сендвіч з салатом з тунця
Це швидкий і простий рецепт для сніданку або ланчу.
Покроковий рецепт
Наріжте кубиками тунець, додайте селеру, дрібно нарізану петрушку і нарізаний лук, і перемішайте. Додайте домашній майонез.
Приправити за смаком морською сіллю і товченим перцем. Можна подавати як є, або з листям салату на хлібі з пророслих зерен.
