Можна брати відразу філе форелі щоб скоротити час приготування!
Інгредієнти
Форель – 1шт ціла або філе | |
Помідори (черрі) – 1кг | |
Ріпчаста цибуля – 2ср.голівки. | |
Майонез (сметана) – 250гр | |
Соєвий соус – 1ст.л | |
Бальзамічний оцет – 1ч.л | |
Часник – 1зуб. | |
Спеції для риби – на смак |
Це те блюдо якого часто не вистачає нам на нашому столі! Я не особливо люблю море продукти,але вони нам життєво необхідні, тому часто готую їх так,щоб при вигляді хотілося безумовно хоча б спробувати, ну а там як піде)). І цей шашлик хотілося не тільки спробувати, але й з’їсти з добавкою!
Ось ділюся з вами рецептом трохи зміненим мною!
Покроковий рецепт
Форель помити,почистити,прибрати кісточки і приготувати філе.Далі з філе нарізаємо на шматочки(довільно),але так ,щоб можна було насадити на шпажки.
Далі готуємо соус в якому будемо маринувати рибу.
У глибокій мисці змішуємо майонез,соєвий соус,бальзамічний оцет,спеції для риби,видавити часник через прес і добре все перемішати.
У готовому соусі залишаємо рибу маринуватися до тих пір ,поки духовка нагрівається і готуються інші інгредієнти.
Далі нарізаємо цибулю на кільця,помідори черрі на 2половинки.
Готуємо шпажки:миємо й підчищаємо (не полювання адже з’їсти зайвого) і зіпсувати враження)).
А коли у нас все вже готове можемо приступати до найголовнішого.По черзі нанизуємо помідорки,цибулю,шматочок форелі і т. д
Змащуємо деко олією і викладаємо наш шашлик.Зверху поливаємо соусом, що залишився.
Ставимо в нагріту до 125* духовку і готуємо 10-15хв!
Приємного апетиту!