Подавайте їх з вашими улюбленими середземноморськими салатами, гарнірами і соусами.
Інгредієнти
філе лосося, нарізаного кубиками розміром від 3-5 см або близько того – 700 г | |
кабачок, нарізаний скибочками – 1 шт. | |
червоний цибулю, нарізану на частини – 1 маленький | |
сіль і перець – за смаком | |
Для маринаду | |
оливкової олії – 1 / 4 чашки до 1/3 чашки | |
цедра і сік лимона – 1 лимон | |
часник рубаний – 3 зубчики | |
нарізаного свіжого листя чебрецю – 2 ч. л. | |
сухого орегано – 2 ч. л. | |
меленого кмину – 1 ч. л. | |
“м’якого” перцю чилі – 1 ч. л. | |
меленого коріандру – 1/2 ч. л. |
Кращий лосось на грилі, приготований в середземноморському стилі з часником, пікантним маринадом, цукіні (або кабачків) та цибулею!
Покроковий рецепт
У невеликій мисці змішайте в маринаді інгредієнти з оливкової олії, лимонного соку і цедри, часнику, орегано, чебрець, кмину, перцю чилі та коріандру.
Покладіть шматочки лосося, цукіні і цибулю у велику миску. Приправте сіллю і перцем і швидко перемішайте. Тепер залийте маринадом лосося і знову перемішайте, щоб переконатися, що лосось добре покритий маринадом. Дайте рибі маринуватися протягом 15-20 хвилин!
Починаючи з риби, нанизуйте, лосось, цукіні (кабачки) і лука на шампури (якщо ви використовуєте дерев’яний шампур, обов’язково просочіть його протягом 30 хвилин перед використанням, замочити у воді).
Розігрійте гриль. Викладіть зверху шампура з лосося та овочів. Обсмажуйте лосось, поки риба не приготується (приблизно 5-7 хвилин), періодично перевертаючи.