Подавайте їх з вашими улюбленими середземноморськими салатами, гарнірами і соусами.

Інгредієнти
| філе лосося, нарізаного кубиками розміром від 3-5 см або близько того – 700 г | |
| кабачок, нарізаний скибочками – 1 шт. | |
| червоний цибулю, нарізану на частини – 1 маленький | |
| сіль і перець – за смаком | |
| Для маринаду | |
| оливкової олії – 1 / 4 чашки до 1/3 чашки | |
| цедра і сік лимона – 1 лимон | |
| часник рубаний – 3 зубчики | |
| нарізаного свіжого листя чебрецю – 2 ч. л. | |
| сухого орегано – 2 ч. л. | |
| меленого кмину – 1 ч. л. | |
| “м’якого” перцю чилі – 1 ч. л. | |
| меленого коріандру – 1/2 ч. л. |
Як приготувати Шашлик з лосося і кабачка
Сторінка: 1 2
