На 9 травня смажили на вугіллі рибу – скумбрію. Вийшла обалденно смачна, і зовсім не суха риба, завдяки тому, що змазали ґрати рослинним маслом. Ось рецепт, може кому згодиться.
Покроковий рецепт
Лимон добре промити, дрібно нарубати. Цибулю почистити, дрібно нарубати.
У риби відрізати голову, хвіст, плавники. Очистити від нутрощів. Промити. Розрізати навпіл по хребту. Посолити, поперчити. Натерти лимонно-цибулевої сумішшю. Залишити маринуватися на 1 годину (чим довше, тим краще).
Грати змастити рослинним маслом (щоб риба при готуванні не прилипла). Укласти на решітку рибу. Готувати на вугіллі.
Риба готова. Приємного апетиту!