Шашлик зі свинячої вирізки з грибами, маринований в бальзамічний оцет

Шашлик зі свинячої вирізки з грибами, маринований в бальзамічний оцет – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

2 головки ріпчастої цибулі, почистити, нарізати кільцями. 3-4 зубчики часнику почистити, дрібно нашаткувати.

Свинячу вирізку нарізати упоперек на великі шматки (ширина кожного шматочка приблизно 3-4 см).

Перекласти м’ясо В каструлю. Закинути нарізані гриби, кільця цибулі і дрібні часточки часнику. Залити все бальзамічним оцтом.

Перемішати м’ясо з грибами і цибулею руками. Залишити маринуватися м’ясо і гриби в прохолодному місці на 5 годин або більше.

По закінченні часу … м’ясо щільно нанизати на шампури, чергуючи кільцями цибулі і грибами. Смажити над розжареним вугіллям, періодично перевертаючи шампури. Готовий шашлик зі свинини з грибами негайно подавати. Приємного апетиту!