Шаурма з куркою за цим рецептом виходить смачною і соковитою. На приготування такого перекусу піде не більше 30 хвилин.
Інгредієнти
куряче філе – 250 гр | |
помідор – 2 шт | |
огірок – 2 шт | |
соус – 6 ст л | |
майонез – 6 ст л | |
сіль, перець – за смаком | |
цибуля – 1 шт | |
лаваш – 4 шт | |
зелень – 1 пучок |
Смачніше домашньої шаурми мабуть нічого немає. Такий фастфуд, зроблений будинку, гарантує знанням з чого він зроблений. Собівартість такої шаурми набагато вигідніше. Шаурма виходить не жирно і низькокалорійної. Якщо ви стежите особливо ретельно за фігурою, можна майонез замінити йогуртом.
Покроковий рецепт
Для початку підготуємо курку. Куряче філе промити під холодною водою і обсушити паперовим рушником. Нарізати філе на невеликі шматочки, приблизно по 5 див. Потім обсмажити філе на сковороді з крапелькою рослинного масла. Філе трохи посолити і поперчити. Смажимо шматочки курки до золотистого кольору.
Потім підготуємо всі наші інгредієнти. Цибулю і помідори нарізаємо невеликими квадратиками, а огірки соломкою. Змішуємо в тарілці наш майонез і кетчуп. Це буде соус для обмазування.
На лист лаваша викладаємо начинку. Перед тим як всі укласти не забуваємо лаваш змастити соусом. Загортаємо шаурму і злегка обсмажуємо на сковороді. Буквально піт 30 секунд з кожної сторони. Не намагайтеся класти занадто багато начинки, всі вивалиться і буде негарно і не акуратно.
При подачі шаурми я прикрашаю зеленню.