Шаурма з шпинатом, лососем та сиром асьяго

Шаурма з шпинатом, лососем та сиром асьяго – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Лаваш змастити соусом тартар

2. Шпинат промити, обсушити рушником і нарізати. Розкласти з одного краю лаваша по всій довжині.

3. Огірки також промити і нарізати кільцями. Викласти на шпинат.

4. Лосось нарізати смужками. Викласти на огірки.


5. Сир натерти на крупній тертці. Звичайно замість асьяго можна взяти інший, але все-таки якщо зможете його знайти краще беріть його. Він дуже ніжний і м’який, і при розігріві шаурми дуже добре розплавиться і зв’яже всі інгредієнти разом, і вони не будуть розсипатися. А адже на природі це важливо – так ви не испачкаетесь. Скрутити в рулет.


6. Розігріти в мікрохвильовій печі 1 – 1,5 хвилини. Можна збиратися на пікнік!