Зварити бульйон для борщу.
Цибулю почистити, дрібно порізати. Молоду моркву почистити, нарізати півкільцями.
Пасерувати на рослинній олії.
Картоплю почистити, порізати на кубики середньої величини. Закинути в бульйон, нехай вариться до готовності (близько 15 хвилин).
Щавель гарненько промити. Скласти листя один на одного. Відрізати ніжки (жорстку частину), викинути.
Листя розрізати кілька разів уздовж і нашаткувати поперек. Щавлю треба багато, так як він дуже сильно уварюється.
Через 15 хвилин закинути наш цибулю з морквою. І, навздогін, нашатковану щавель. Дочекатися поки суп закипить. Посолити, приправити спеціями (кому як подобається). І варити ще 2 хвилини.
Подавати зелений борщ до столу обов’язково з вареним яйцем і сметаною. Воп appetit!