Традиційне блюдо, яке з легкістю можна включити в раціон правильного харчування з-за низькокалорійного м’яса індички.
Інгредієнти
Шия індички – 3 штуки | |
Капуста – 1 кг | |
Морква – 1 штука | |
Цибуля – 3 штуки | |
Картопля – 3 штуки | |
Спеції – за смаком |
Борщ на м’ясному бульйоні знайомі всім з раннього дитинства. Суп з індичкою відрізняється малим вмістом жиру, незважаючи на свою поживність.
Покроковий рецепт
Насамперед ставимо варитися індичку. На це піде близько двох годин. Тоді м’ясо з легкістю відходить від кістки і поділ не займе багато часу. Поки варяться шиї, ми встигаємо зробити засмажку з цибулі і моркви, а також нарізати картоплю кубиками.
Після того, як індичка зварилася, необхідно процідити бульйон і зняти м’ясо з кістки.
У каструлю до індичці виливаємо проціджений бульйон і необхідну кількість води, у мене обсяг склав 3 літри. Додаємо картоплю, овочеву зажарку і лавровий лист. Ставимо на вогонь. У цей час нарізаємо капусту, кладемо її в ту ж каструлю.
Солимо, перчимо, чекаємо близько 20 хвилин після закипання. Знімаємо з вогню. Ароматні щі з індичкою готові. Можна приступати до трапези. Але ще смачнішими вони стануть, якщо дозволити їм настоятися хоча б кілька годин.