Щі зі свіжої капусти на яловичому бульйоні

Щі зі свіжої капусти на яловичому бульйоні – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як вже було заявлено, готуються щі на основі бульйону, звареного з яловичини. М’ясо для бульйону взяти на кістки, або ж віддати перевагу м’якоті. Зварити бульйон для щів можна і заздалегідь, щоб потім не витрачати на цей час процес. Все залежить від вашого часу. Крім яловичого бульйону для приготування першої страви знадобиться свіжа білокачанна капуста, 2-3 середніх картопляні бульби, по одній штуці моркви, ріпчастої цибулі, солодкого болгарського перцю. Крім каструлі для варіння щей зі свіжої капусти підготуйте сковорідку, т. к. овочі ми будемо пасерувати на рослинній олії. Коли всі інгредієнти і необхідна кухонне начиння буде підготовлена, можна приступати до реалізації рецепта.

Покроковий рецепт