Щі зі свіжої капусти

Щі зі свіжої капусти – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Коли мова заходить про російської кухні, неможливо не згадати улюблені всіма «Щі». Легко вловимий аромат супу, нагадує про затишному будинку, домашніх капцях і про ситному обіді в колі близьких тобі людей.

Способів приготування цієї страви нескінченна безліч. Кожна господиня намагалася приготувати його по-особливому, по-своєму, вкладаючи в нього всю свою любов і теплоту. Ще появу великої кількості рецептів пов’язано з тим, що багато сімей в далекому минулому, не могли дозволити собі використовувати ті чи інші інгредієнти. Хтось готував з додаванням розтовченого сала, хтось тільки з білих листя, а хтось, використовуючи кілька видів м’яса одночасно. Але всі ці рецепти об’єднує, звичайно ж, наявність капусти.

Капуста – це незвичайний овоч за своїми характеристиками і властивостями. Вона повинні бути в раціоні кожної людини, для правильного функціонування його організму, адже в ній міститься велика кількість вітамінів і мінералів, фолієва кислота, а також усім необхідна клітковина. Калорійність її мізерно мала, а для людей з цукровим діабетом, вона не тільки безпечна, але і корисна.

Сьогодні ми будемо готувати «Щі» використовуючи свіжу, соковиту капусту. Ще нам знадобиться куряче філе, стегно куряче, часник, цибуля, морква, картопля, томатна паста, сіль і спеції.

Покроковий рецепт