Готуємо курку для приготування: добре миємо, прибираємо не общипані пір’я, філе нарізаємо кубиками, а стегно залишаємо не зворушеним.
Наливаємо в каструлю холодну воду, кладемо м’ясо і ставимо на плиту на сильний вогонь. Як тільки вода закипить, зменшуємо вогонь на середній.
Знімаємо пінку ложкою.
Поки готується м’ясо, підготуємо овочі. Картоплю треба почистити, помити і тонко, нарізати смужками. Після того як курка покипить хвилин 20, закладаємо картоплю.
Чистимо цибулю і часник, дрібно нарізаємо.
Очищаємо моркву, і тонко нарізаємо смужками.
Шаткуємо капусту. Серцевину не чіпаємо, а то буде гірчити.
Приступаємо до обсмажуванню. В розпечену сковороду наливаємо трохи олії, краще з запахом, буде смачніше, і обсмажуємо до золотистого кольору цибулю разом з часником. Потім додаємо моркву.
Як тільки морква трохи підсмажиться, додаємо капусту і добре обсмажуємо протягом 7 хвилин.
Приготовану додаємо зажарку в каструлю з м’ясом. Кладемо столову ложку томатної пасти, сіль, спеції, лавровий лист і перемішуємо. Готуємо приблизно ще 10 хвилин. Перевіряємо по готовності картоплі. Приємного апетиту!