Щі зі свіжої капусти

Щі зі свіжої капусти – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Готуємо курку для приготування: добре миємо, прибираємо не общипані пір’я, філе нарізаємо кубиками, а стегно залишаємо не зворушеним.

Наливаємо в каструлю холодну воду, кладемо м’ясо і ставимо на плиту на сильний вогонь. Як тільки вода закипить, зменшуємо вогонь на середній.

Знімаємо пінку ложкою.

Поки готується м’ясо, підготуємо овочі. Картоплю треба почистити, помити і тонко, нарізати смужками. Після того як курка покипить хвилин 20, закладаємо картоплю.

Чистимо цибулю і часник, дрібно нарізаємо.

Очищаємо моркву, і тонко нарізаємо смужками.

Шаткуємо капусту. Серцевину не чіпаємо, а то буде гірчити.

Приступаємо до обсмажуванню. В розпечену сковороду наливаємо трохи олії, краще з запахом, буде смачніше, і обсмажуємо до золотистого кольору цибулю разом з часником. Потім додаємо моркву.

Як тільки морква трохи підсмажиться, додаємо капусту і добре обсмажуємо протягом 7 хвилин.

Приготовану додаємо зажарку в каструлю з м’ясом. Кладемо столову ложку томатної пасти, сіль, спеції, лавровий лист і перемішуємо. Готуємо приблизно ще 10 хвилин. Перевіряємо по готовності картоплі. Приємного апетиту!