Шніцель з індички – це дієтичне блюдо. Варіант такого швидкого вечері підійде всім працюючим господиням. На приготування страви йде дуже мало часу.
Інгредієнти
індичка – 400 гр | |
манка – 2 ст л | |
яйце – 2 шт | |
рис – 2 склянки | |
кукурудза – 300 гр | |
стручкова квасоля – 250 гр | |
сіль – за смаком | |
рослинне масло – для смаження |
Сьогодні хочу поділитися неймовірно смачним і простим рецептом приготування натурального шніцеля. Також в цьому рецепті я розповім як приготувати дієтичний рис з квасолею, в якості гарніру до шніцелю.
Покроковий рецепт
Для приготування шніцеля нам знадобиться частина філе індички. Філе індички ми нарізаємо на порційні шматки. Кожен стейк потрібно натерти сіллю і перцем.
в окремій мисці змішуємо яйця з дрібкою солі.
Далі нам належить обсмажити наші шніцелі. В окрему миску насипаємо манку. Беремо один стейк, занурюємо спочатку в яйце, потім в миску з манкою і смажимо на розігрітій сковороді з рослинним маслом. Обсмажити потрібно приблизно по 3 хвилини з кожного боку.
Приступаємо до гарніру. Відварюємо рис до готовності. Змішуємо з квасолею і кукурудзою. Отриману суміш обсмажуємо 3 хвилини. Подаємо наші шніцелі з рисом.