Шоколадна ковбаса.ПП рецепт)))
Інгредієнти
Молоко – 200 мл | |
Какао без цукру – 20 г | |
Печиво зоологічне – 80-100 г | |
Горіхи – за бажанням | |
Мед – за смаком | |
Сіль – щіпка | |
Арахісова паста або вершкове масло – кількість необхідне для загущення |
Чи Любите ви ковбасу? А якщо вона буде ще і шоколадна! Та ще й правильна) В дитинстві мама мені постійно готувала цю смакоту і ,звичайно,любов до ласощів не пройшла до цих пір,але перейшовши на правильне харчування,я стала замислюватися про рецепті правильна шоколадної ковбаски.Рецепт придуманий,протестований і готовий піти на кухню!
Покроковий рецепт
Ставимо маленьку каструльку на вогонь
Вливаємо в каструлю молоко і помішуємо
Поступово додаємо какао і помішуємо
Варимо до невеликого загущення
Даємо суміші отсыть і додаємо мед
Додаємо арахісову пасту або масло
Подрібнюємо печиво і горіхи на шматочки різного розміру
Додаємо печиво і горіхи в суміш,перемішуємо,робимо суміш максимально густий
Викладаємо отриману суміш на харчову плівку,загортаємо в неї і формуємо ковбасу
Став у морозильну камеру,через деякий час дістаємо і формуємо остаточну форму
Йдіть назад у морозилку мінімум на 3 години.