Блюдо дуже просте. І з посуду і техніки майже нічого не знадобиться.
Інгредієнти
Масло вершкове – 200 грам. | |
Темний шоколад – 250 грам. | |
Цукор – 180 грам. | |
Морська сіль – 1/2 чайної ложки | |
Ванілін – 1/2 чайної ложки | |
Розпушувач тексту – 1/2 чайної ложки | |
Яйця курячі – 4 штуки | |
Кава розчинна – 1/2 чайної ложки | |
Борошно – 6 столових ложок |
Мафіни-улюблена дитяча солодкість. Злегка пружний,зовні твердий, м’який, ніжний усередині. Ця проста солодкість нікого не залишить байдужим!
Покроковий рецепт
Розтопити масло з шоколадом і перемішати
Додайте половину від усього цукру і кави
Візьміть яйця і ще одну ємність. Там змішайте залишок цукру з яйцями.
Трохи збийте масу. Додайте ванілін і збийте блендеом.
Змішайте шоколадну та яєчну масу. Додайте сіль і розпушувач.
Додайте борошна (кількість можна коригувати, головне, щоб рідина досягла сметанною консистенції).
І останній пункт. Змастіть формочки маслом і заповніть їх масою. (Якщо форма силіконова, змащувати її немає необхідності). Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці до готовності (приблизно 30 хвилин). Приємного апетиту!