Шоколадний мафін – рецепт

Шоколадний мафін – рецепт – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Блюдо дуже просте. І з посуду і техніки майже нічого не знадобиться.

Інгредієнти

Масло вершкове – 200 грам.
Темний шоколад – 250 грам.
Цукор – 180 грам.
Морська сіль – 1/2 чайної ложки
Ванілін – 1/2 чайної ложки
Розпушувач тексту – 1/2 чайної ложки
Яйця курячі – 4 штуки
Кава розчинна – 1/2 чайної ложки
Борошно – 6 столових ложок

Як приготувати Шоколадний мафін – рецепт

Мафіни-улюблена дитяча солодкість. Злегка пружний,зовні твердий, м’який, ніжний усередині. Ця проста солодкість нікого не залишить байдужим!

Покроковий рецепт

Розтопити масло з шоколадом і перемішати

Додайте половину від усього цукру і кави

Візьміть яйця і ще одну ємність. Там змішайте залишок цукру з яйцями.

Трохи збийте масу. Додайте ванілін і збийте блендеом.

Змішайте шоколадну та яєчну масу. Додайте сіль і розпушувач.

Додайте борошна (кількість можна коригувати, головне, щоб рідина досягла сметанною консистенції).

І останній пункт. Змастіть формочки маслом і заповніть їх масою. (Якщо форма силіконова, змащувати її немає необхідності). Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці до готовності (приблизно 30 хвилин). Приємного апетиту!