Шоколадний пиріг з курагою без яєць і молока

Шоколадний пиріг з курагою без яєць і молока – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Борошно – 1,5 склянки
Цукор – 200 грам
Рослинна олія – 7 ст. ложок
Какао – 60 мл
Вода – 250 мл
Розпушувач – 1,5 ч. ложки
Ванільний цукор/Ванілін – 1 уп.
Курага – 30 грам
Цукор – 3 ст. ложки для шоколадної глазурі
Какао – 3 ст. ложки для шоколадної глазурі
Вода – 2 ст. ложки для шоколадної глазурі
Масло вершкове – 1 ст ложка для шоколадної глазурі
Полуниця або будь-яка червона ягода – 2 шт. для прикраси
Шоколадне печиво або Ммдемс – 3 шт. для прикраси

Як приготувати Шоколадний пиріг з курагою без яєць і молока