|
Борошно – 1,5 склянки |
|
Цукор – 200 грам |
|
Рослинна олія – 7 ст. ложок |
|
Какао – 60 мл |
|
Вода – 250 мл |
|
Розпушувач – 1,5 ч. ложки |
|
Ванільний цукор/Ванілін – 1 уп. |
|
Курага – 30 грам |
|
Цукор – 3 ст. ложки для шоколадної глазурі |
|
Какао – 3 ст. ложки для шоколадної глазурі |
|
Вода – 2 ст. ложки для шоколадної глазурі |
|
Масло вершкове – 1 ст ложка для шоколадної глазурі |
|
Полуниця або будь-яка червона ягода – 2 шт. для прикраси |
|
Шоколадне печиво або Ммдемс – 3 шт. для прикраси |
Як приготувати Шоколадний пиріг з курагою без яєць і молока