Швидка паста під томатно-сирним соусом

Швидка паста під томатно-сирним соусом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У киплячу, трохи підсолену воду додаємо макарони твердих сортів пшениці і варимо до стану аль денте (тобто трохи недоваривая)

Час варіння залежить від макаронних виробів, але в середньому не перевищує 7 хвилин, так як макарони ще будуть оброблятись термічно. Вони повинні бути не розварені, а такого стану як на фото нижче

На розігріту сковорідку додаємо оливкову олію і томатну пасту, доводимо до кипіння

У киплячу на сковороді суміш додаємо перець, сушений базилік

На дрібній тертці натираємо плавлений сир і додаємо на сковороду, ретельно перемішуємо, чекаємо поки соус придбає однорідну консистенцію

Додаємо на сковороду макаронні вироби і перемішуємо з соусом. Закриваємо кришкою і на малому вогні тушкуємо пасту протягом хвилин


Ось так з найпростіших продуктів, які завжди є в наявності вдома, у нас вийшло смачне блюдо! Приємного апетиту!