У киплячу, трохи підсолену воду додаємо макарони твердих сортів пшениці і варимо до стану аль денте (тобто трохи недоваривая)
Час варіння залежить від макаронних виробів, але в середньому не перевищує 7 хвилин, так як макарони ще будуть оброблятись термічно. Вони повинні бути не розварені, а такого стану як на фото нижче
На розігріту сковорідку додаємо оливкову олію і томатну пасту, доводимо до кипіння
У киплячу на сковороді суміш додаємо перець, сушений базилік
На дрібній тертці натираємо плавлений сир і додаємо на сковороду, ретельно перемішуємо, чекаємо поки соус придбає однорідну консистенцію
Додаємо на сковороду макаронні вироби і перемішуємо з соусом. Закриваємо кришкою і на малому вогні тушкуємо пасту протягом хвилин
Ось так з найпростіших продуктів, які завжди є в наявності вдома, у нас вийшло смачне блюдо! Приємного апетиту!