Швидке картопляне рагу з мясом курки на сковороді

Швидке картопляне рагу з мясом курки на сковороді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Відмінний варіант вечері для всієї родини: ситно, швидко, з використанням найпростіших продуктів.

Покроковий рецепт

Підготувати всі необхідні продукти. У разі, якщо використовуємо заморожені томати, то дістаємо помідори з морозилки і даємо їм можливість трохи відтанути.

Миємо картоплю і очищаємо його від шкірки.

Нарізаємо картоплю кубиками, ставимо сковорідку на газ, на розігріте масло викладаємо картоплю і обсмажуємо з двох боків до легкої золотистої скоринки.


Нарізаємо цибулю. Додаємо цибулю до картоплі. Трохи солимо блюдо. Ретельно перемішуємо

На великій тертці натираємо моркву і додаємо в рагу для обсмажування

Підсмажене овочеве рагу перемішуємо. Додаємо кілька ложок соєвого соусу і приправи за смаком (в моєму випадку – базилік, перець)

Попередньо відварене куряче м’ясо розбираємо на невеликі довгасті шматочки. Викладаємо на сковорідку і перемішуємо. Додаємо трохи кип’яченої води. Закриваємо кришкою і смажимо на дрібному вогні.

Викладаємо зверху на рагу помідори і залишаємо тушкувати страву протягом 10 хвилин на малому вогні.

Овочеве рагу з картоплею і м’ясом готово. Подавати страву слід гарячим. Приємного апетиту!