Швидкі бутерброди з анчоусами на житньому хлібі

Швидкі бутерброди з анчоусами на житньому хлібі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ми звикли думати, що бутерброди це «сухом’ятка» і «некорисно». Розвіємо цей міф. Бутерброди можуть бути прекрасним корисним перекусом замість калорійного печива або шоколадних батончиків, і навіть повноцінним пізньою вечерею для людей, що стежать за своєю вагою.

Анчоус-маленька рибка, володіє великою харчовою цінністю. В її складі багато вітамінів (А, К, Д, Е), антиоксиданти, ненасичені жирні кислоти, фосфор, кальцій, йод і інші, важливі для організму людини елементів. Крім усього іншого, слабосоленые анчоуси дуже гарні на смак і використовуються в приготуванні салатів, паштетів і навіть піци. У поєднанні з яйцем і житнім хлібом, ми отримаємо закуску, яка дасть енергію і легко засвоїться. Про швидкості і легкості приготування і говорити не доводиться.

Покроковий рецепт