Швидкі бутерброди з анчоусами на житньому хлібі

Швидкі бутерброди з анчоусами на житньому хлібі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Приготуємо необхідні інгредієнти. Яйце можна попередньо відварити або ж зробити це в процесі приготування філе анчоуса.

Чистимо рибку і відокремлюємо філе від серединної кісточки.

Свіжий огірок нарізаємо на тонкі скибочки. Для цього можна використовувати овощечистку.

Ріжемо варене яйце на скибочки товщиною в 4-5 мм.

Намазуємо плавлений сир на шматочки хліба. У мене хліб житній, з журавлиною, насінням соняшнику і гарбуза. Сир я зазвичай беру з нейтральним смаком. Зверху викладаємо скибочки огірка, потім філе і шматочок вареного яйця. Бутерброди з анчоусами готові. Можна їх прикрасити по своєму смаку і буде зовсім не соромно пригостити гостей цієї невигадливої, але апетитною і корисною закускою.