Якщо Ви не хочете довго возитися з тестом, то цей рецепт саме для Вас

Інгредієнти
| Борошно – 2-3 склянки | |
| Кефір – 500 мл | |
| Сіль, цукор – по 2 ст. л | |
| Сода – 1 ст. л | |
| Капуста – 1/4 качана | |
| Томатна паста – 1 ст. л | |
| Яйця – 2-3 | |
| Болгарський перець – 1 шт | |
| Цибуля – 1 шт |
Для того, щоб готування була швидше, підготуйте начинку заздалегідь
Покроковий рецепт

Нарізати цибулю і обсмажити на сковорідці

До цибулі додати болгарський перець

В обсмажену цибулю і перець додати томатну пасту і перемішати, солимо перчимо

Тим часом шаткуємо капусту

Відправляємо капусту в сковорідку і тушкуємо до готовності

Для тіста: в ємність розбиваємо яйця і додаємо соду, добре перемішуємо

В цю ж ємність, додаємо сіль, цукор, кефір і доводимо до однорідної маси

Додаємо борошно і замішуємо тісто

Після того, як тісто готове, розгортаємо його, відокремлюємо шматочки необхідного розміру і формуємо пиріжок з капустою

Додаємо на сковорідку олію і обсмажуємо пиріжки з кожної сторони 3 хвилини до рум’яності.
Пиріжки готові! Приємного апетиту!
