Якщо Ви не хочете довго возитися з тестом, то цей рецепт саме для Вас
Інгредієнти
Борошно – 2-3 склянки | |
Кефір – 500 мл | |
Сіль, цукор – по 2 ст. л | |
Сода – 1 ст. л | |
Капуста – 1/4 качана | |
Томатна паста – 1 ст. л | |
Яйця – 2-3 | |
Болгарський перець – 1 шт | |
Цибуля – 1 шт |
Для того, щоб готування була швидше, підготуйте начинку заздалегідь
Покроковий рецепт
Нарізати цибулю і обсмажити на сковорідці
До цибулі додати болгарський перець
В обсмажену цибулю і перець додати томатну пасту і перемішати, солимо перчимо
Тим часом шаткуємо капусту
Відправляємо капусту в сковорідку і тушкуємо до готовності
Для тіста: в ємність розбиваємо яйця і додаємо соду, добре перемішуємо
В цю ж ємність, додаємо сіль, цукор, кефір і доводимо до однорідної маси
Додаємо борошно і замішуємо тісто
Після того, як тісто готове, розгортаємо його, відокремлюємо шматочки необхідного розміру і формуємо пиріжок з капустою
Додаємо на сковорідку олію і обсмажуємо пиріжки з кожної сторони 3 хвилини до рум’яності.
Пиріжки готові! Приємного апетиту!